Rekonditionering

Toughguard™

Boka tid

Topguard™

TOUGHGUARD™

2-komponents lackskydd Förlänger nybilskänslan – länge

Nybilskänsla länge
Toughguard är ett högteknologiskt och avancerat 2-komponents lackskydd. En billack som behandlas med Toughguard skyddas mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier.

Tack vare de två komponenterna och den bindning som skapas mellan dessa och mot lacken fås ett extra motståndskraftigt skydd som varar hela 18 månader. Hållbarheten är tre gånger så långt som med ett traditionellt vax. Och dessutom är det bättre. Gör du en återbehandling inom 18 månader behålls effekten och du kan fortsätta att njuta av din snygga bil.

Tid över
Att du behandlat din bil med ett av marknadens bästa lackskydd märks inte minst när det är dags att tvätta bilen. På en Toughguard behandlad bil sitter smutsen löst och den blir därför mycket lättvättad. Och vaxning kan du glömma.
Toughguard är väl beprövat så vi vet att det vi påstår stämmer.

Högre andrahandsvärde
En Toughguard behandlad bil kommer att ha en lack i mycket bättre kondition än en obehandlad. Eller en som behandlats med traditionellt vax. En snygg bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. Toughguard är med andra ord en skyddande investering som du dessutom har glädje av under tiden. Som bevis för att bilen har behandlats utfärdas ett intyg.

Behandling utförd av proffs
Innan behandlingen görs en bedömning av lackens kondition. En oxiderad eller repig lack är inte lämplig för behandling eftersom det minskar skyddets bindningsförmåga mot lacken och därmed hållbarheten. I nästa steg görs en mycket noggrann tvätt för att avlägsna all smuts och alla partiklar så att behand- lingen får starkt fäste över hela ytan. Därefter läggs första komponenten som är ett polariseringsmedel. När detta torkat in tvättas och torkas bilen igen. Slutligen är det dags för det andra steget som på elektrokemisk väg binds mot det första skiktet. Och sen är det klart att börja njuta av fördelarna.

En Toughguard behandling är ett hantverksarbete och utförs endast av proffs.